USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Emin Ağalarov: Tek çözüm, Ermenistan'ın Azerbaycan'ın topraklarını işgaline son vermesidir

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov, Yukarı Karabağ konusuna değinerek “Tek çözüm, Ermenistan'ın Azerbaycan'ın topraklarını işgaline son vermesidir” dedi

Emin Ağalarov: Tek çözüm, Ermenistan'ın Azerbaycan'ın topraklarını işgaline son vermesidir
23-09-2020 19:31
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Ünlü Rus işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov, Ermenistan’ın, Azerbaycan topraklarının işgaline son vermesi gerektiğini açıklayarak, "Yukarı Karabağ sorununun tek çözümü de bu olmakta: Azerbaycan topraklarının işgaline son verilmeli" dedi.

Rusya'nın sayılı medya kurumlarından RBK televizyonuna konuşan dev Rus şirketi Crocus Group Birinci Başkan Yardımcısı ve ünlü müzisyen, Azeri asıllı Emin Ağalarov, muhabirin sorusu üzerine Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan Yukarı Karabağ sorununa da değindi.

Muhabirin, "Sorunun çözüm yolları neler olabilir?" sorusuna Emin Ağalarov, "Ben Rusya'da yaşayan bir Azerbaycanlıyım. Gerçi Azerbaycan pasaportum yok. Yukarı Karabağ sorununun tek çözümü, Azerbaycan topraklarının işgaline son verilmesidir. Azerbaycan'a ait Karabağ topraklarında Ermenistan'ın işgaline son verilmesi sorunun tek çözümü olacak" cevabıını verdi.

Emin Ağalarov, sorunun çözülmemesinin iki toplumun günlük hayatını da çok olumsuz etkilediğini belirtti.  Emin Ağalarov, "Ben sorunun çözülmesinden yanayım. Ama dediğim gibi, tek çözüm şudur: Azerbaycan toprak bütünlüğünün korunmasıdır" şeklinde çağrıda bulundu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ