USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elbirliği sistemiyle Ege’de 8 bin kişi ev sahibi olacak

Eminevim’in hayata geçirdiği Elbirliği sistemiyle Ege Bölgesi’nde 8 bin kişinin ev ve ya otomobil sahibi olması hedefleniyor.

Elbirliği sistemiyle Ege’de 8 bin kişi ev sahibi olacak
04-12-2015 15:33
Google News

Türkiye genelinde 80 bin teslimat yapıldığını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Berber, “Ege’de ki şubelerimizle de buna devam ediyoruz. Ege bölgesinde İzmir başta olmak üzere, Denizli, Balıkesir, Aydın, Manisa ve Uşak’ta bulunan şubelerimizle insanları Ege’de ev ve otomobil sahibi yapmaya devam ediyoruz” dedi.

EGE’DE 8 BİN MÜŞTERİ

24 yıl önce bu işe başlanırken belirlenen ‘insanlarımızın neye ihtiyacı varsa onu Elbirliği sistemiyle karşılama’ hedefinden aldıkları güç ve destekle devam ettiklerini söyleyen Merve Berber, “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Ege bölgemizde de insanlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Ege insanının sıcakkanlı ve samimi tavrıyla beraber, yürüdüğümüz bu yolda bu zamana kadar Ege bölgemizde 8 bin insanımızın yüzünü güldürdük. Bunda da en büyük pay yıllardır süre gelen karşılıklı güven, sevgi ve saygı. Eminevim dendiğinde insanlarımızın yüzünde oluşan tebessüm ve güven ifadesi işimizi 24 yıldır aynı heyecan, güven ve samimiyetle yaptığımızın bir ifadesi” dedi.

80 BİN TESLİMAT

Berber, bugüne kadar toplam 80.000 bin teslimat yaptıklarını ifade etti:“Bu gün Ege 8 bin insanımıza ulaştık ve onların mutluluğunu beraber yaşıyoruz. Binlerce ailemizin mutluluğuna ortak olduk. Kimisi otomobiline kavuştu, kimisi evine. Ama hepsinin ortak bir yanı vardı o da mutlulukları. Bu zamana kadar hep hayalini kurdukları otomobillerine ve evlerine Elbirliği sistemimiz ile kavuştular. Bizde bu mutluluk ve ilgi karşısında insanlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına birbiri ardına açtığımız şubelerimizle yanıt vermeye ve onları hayallerine kavuşturmaya devam ediyoruz. Bu gün İzmir’de bulunan 3 şubemizin yanına bir şube daha açarak devam edeceğiz. Yine aynı şekilde ay sonunda açacağımız Aydın’daki ve Denizli’deki şubelerimizle buna devam ediyoruz”.

TAPU TESLİMLERİ DEVAM EDİYOR

Eğitimden, tatile, enerjiden tarım ve hayvancılığa kadar bütün ihtiyaçların Elbirliği sistemiyle karşılanmasını hedeflediklerini anımsatan Berber, “İstanbul, Kocaeli, ve Erzurum’da devam eden projelerimiz var. Ankara, Bursa ve İzmir’de de projeler devam edecek. Ege bölgesinde sadece İzmir’de değil, bütün illerde bu projelerimizi başlatarak bu bölgedeki insanlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayacağız. Önümüzdeki hafta Balıkesir’de gerçekleştireceğimiz tapu teslim töreniyle insanlarımızın mutluluğuna ortak olacağız” diye konuştu.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ