USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

“Efsane İndirim“ kampanyalarına tüketicilerden yoğun ilgi

"'Efsane İndirim' döneminde Türkiye'deki tüketicilerin alışverişe olan ilgisi her geçen yıl artıyor.

“Efsane İndirim“ kampanyalarına tüketicilerden yoğun ilgi
29-11-2019 18:04
Google News

"Efsane İndirim" kapsamında düzenlenen indirim kampanyalarına tüketiciler yoğun ilgi gösteriyor.

ABD'de indirimli alışveriş kampanyalarının düzenlendiği ve Türkiye'de "Efsane İndirim" olarak adlandırılan kampanya dönemi, Türkiye'deki tüketiciler tarafından da indirimli alışveriş amacıyla tercih ediliyor.

Markalar, bu döneme özel hem internette hem de mağazalarda kampanyalar düzenleyerek, tüketicilere çeşitli indirim fırsatları sunuyor.

Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, yaptığı açıklamada, Efsane İndirim dönemine özel olarak "Tekno Cuma" adını verdikleri bir indirim kampanyası düzenlediklerini, bu kampanyanın satışlara çok olumlu yansıdığını söyledi.

Kasım ayının başında başlayan hareketliliğin Efsane İndirim'de zirveye ulaştığını anlatan Gürcan, "Hem web tarafında hem de mağazalar tarafında telefondan ev aletlerine, elektrikli süpürgelere küçük ev aletlerine kadar hemen hemen tüm ürünlerde kampanyalarımız var." dedi.

- "Kampanya dönemindeki ilgi her geçen yıl artıyor"

Gürcan, Efsane İndirim döneminde yaptıkları kampanyanın hem cirolarına hem de trafiklerine çok olumlu yansıdığını belirterek, şunları söyledi:

"Kampanya döneminde Türkiye'deki tüketicilerin alışverişe olan ilgisi her geçen yıl artıyor. Perakendecilerin de yatırımlar yapması ve indirimlerini artırmış olması bu ilginin artmasına olumlu etki ediyor.

Türkiye'de e-ticaretin payı yüzde 5,5'lar civarında fakat çoklu kanal stratejimiz sayesinde bizim internetten satış oranımız yüzde 7'ler seviyesinde. Web trafiğimiz geçen seneye göre 4 kat artış gösterdi. Mağaza trafiğimizde ise yüzde 40'lık bir artış var. Bu artışın özellikle kampanya döneminde daha da yükselmesini bekliyoruz."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ