USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ecel havada yakaladı

Türk Hava Yolları’na ait Cidde-İstanbul seferini yapan uçakta, Cezayir vatandaşı bir kişi hayatını kaybetti. Cezayirli Muhammed Besbaci kalkıştan bir süre sonra fenalaştı. Kalp krizi geçiren Muhammed Besbaci uçakta hayatını kaybetti. Edinilen...

Ecel havada yakaladı
15-02-2016 20:54
Google News
Türk Hava Yolları’na ait Cidde-İstanbul seferini yapan uçakta, Cezayir vatandaşı bir kişi hayatını kaybetti. Cezayirli Muhammed Besbaci kalkıştan bir süre sonra fenalaştı. Kalp krizi geçiren Muhammed Besbaci uçakta hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Cidde-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’nın Airbus 330 tipi uçağında seyahat eden 67 yaşındaki Cezayirli yolcu Muhammed Besbaci, uçuş sırasında aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan yolcuya ilk müdahale kabin ekibi tarafından yapıldı. Kalp krizi geçiren yolcuya ilk müdahaleyi yapan kabin memurları durumu uçağın pilotuna bildirdi. Uçağın kokpit ekibi Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi ile bağlantı kurarak inişte sağlık ekibi istedi. Kalp krizi geçiren yolcu uçağın inişinde de sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cezayirli yolcunun cenazesi İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan sağlık ekipleri tarafından alınarak morga kaldırıldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ