USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Düşen helikopterde kimler vardı? Düşen helikopterde olanların isimleri

Düşen helikopterde kimler vardı? Düşen helikopterde olanların isimleri... Bostancı sahilinde bir helikopter düştü. Helikopterin içinde olan iki isim ise belli oldu. İşte düşen helikopter ile ilgili tüm detaylar...

Düşen helikopterde kimler vardı? Düşen helikopterde olanların isimleri
07-09-2018 02:32
Google News

İstanbul Bostancı Sahili açıklarında düşen helikopterde 2 kişi yaralı olarak kurtulmuştu. Kazadan yaralı olarak kurtulan isimler ve kaldırıldıkları hastaneler belli oldu. Kazada yaralanan İsmet Özgür'ün Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Halil Ünver'in ağır yaralı olarak FSM Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

İstanbul Bostancı sahilinde meydana gelen helikopter kazasında yaralanan iş adamı Halil Ünver, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bostancı açıklarında bir helikopterin düşmesi sonucu meydana gelen kazada pilot İsmet Öztürk ile Otokar Otobüs Karoseri Sanayi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu üyesi Halil Ünver yaralanmıştı. Sağlık ekipleri tarafından Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Halil Ünver yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
 

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ