USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

“Dünyayı yönetecek çocuklar yetişiyor”

Merak eden, üreten, sorgulayan bireyler yetiştirme hedefiyle erken kayıtta indirim uygulayacağını açıklayan Doğa Koleji, eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanarak başlattıkları bu kampanya ile ailelerin yanında olduklarını bildirdi.

“Dünyayı yönetecek çocuklar yetişiyor”
26-02-2019 15:02
Google News

Nitelikli eğitim anlayışının her geçen gün daha fazla değer kazandığı günümüzde; anne-babalar için paha biçilemez duygulardan biri de çocuğunun iyi eğitim aldığını görmek oluyor. Bu kapsamda eğitimde fırsat eşitliğini benimsediklerini aktaran Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, çocuklara anaokulundan itibaren geleceğine yön verme yetisi kazandırmanın önemine değinerek, “Yarının garantisi, geleceğin mimarı olan bütün çocuklarımız, ‘dünyayı yönetecek çocuklar yetiştiren okullarda' eğitim almayı hak ediyor” dedi.

Erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı

Erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkanlarıyla velilerin yanında olduklarını bildiren Lüle, “Girişimci ve sorumluluk alan, 21. yüzyıl becerilerine sahip, merak eden, üreten, sorgulayan, problem çözen, girişimci ve sorumluluk alan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğitim bursu, erken kayıtta indirim ve ödeme kolaylığı imkanlarıyla velilerimizin daima yanında oluyoruz” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ