USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Dünyanın ilk kedi muhtarı Mersin'den çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, kedilerin barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşatıldığı miyav parkta Dünya Kediler Günü'nde muhtarlık seçimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen seçimde miyav park sakinlerinin muhtarı yüzde 38 oy oranı ile rakiplerini geçen "M

Dünyanın ilk kedi muhtarı Mersin'den çıktı
19-02-2019 10:42
Google News

Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan yerel seçimler öncesi gergin bir ortamın oluşmaması, hoşgörülü ve sağduyulu bir şekilde seçim çalışmalarının sürdürülmesi amacıyla dünyada bir ilke daha imza attı.

Dünyada Mersin'den başka bir şehirde örneği olmayan miyav parka sosyal medya kullanıcılarının verdiği oyla muhtar seçen Büyükşehir Belediyesi, esprili uygulaması ile dikkat çekerek yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve sosyal medyayı sallayan miyav park muhtarlık seçimleri Mırmır'ın zaferi ile sonuçlandı. İki günde yüzlerce beğeni ve yorum alan muhtarlık seçimleri bin 711 kişinin oyları ile sonuçlandı.

Yemekten sonra uyku saatlerini ikiye çıkaracağı vaadi ile seçimlere giren ve 2 rakibini geride bırakarak ipi göğüsleyen kedi, yüzde 38 oyla muhtar olmaya hak kazanan Mırmır oldu.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ