USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü yazardan yeni kitap: AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)

Kitapları 73 dile çevrilen, 101 eserin dünyaca ünlü yazarı ve Nobel Barış Ödülü Adayı Akif Manaf’ın, merakla beklenen yeni kitabı “AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)” raflardaki yerini aldı

Dünyaca ünlü yazardan yeni kitap: AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)
01-10-2024 18:08
Google News

KÜLTÜR SANAT - ÖZEL

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen, en karmaşık konuları sade bir anlatımla aktaran yazar, bu kitapta “Affetmek” konusunu tüm detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor.

A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitap hem derin teorik bilgilere hem de çok boyutlu pratik deneyimlere dayanıyor. Kitapta yürütülen inceleme ve araştırma diyalektik, analitik, psikolojik ve fenomenolojik unsurlar içeriyor.

Kitap arka kapağında şu ifadeler bulunuyor:

“Bu kitapta sadece affetme sanatı değil, affetmenin ötesine geçmek ve daha fazlasına sahip olmak için araçlar sunulmaktadır. Bu affetme yolculuğunda sunulan bilgelik hem anlama kapasitesini hem de zekâ gücünü artırmaktadır.

İnsanlık tarihinde ilk defa affetmenin sadece bir alternatif veya bir seçim olmadığını sunmaktadır bu kitap. Bir insan hayatta kalmak için affetmek zorundadır çünkü aksi takdirde fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal sağlığın çöküşü kaçınılmazdır.

Bir insanın hatalarından ders çıkarıp değişmesi için affetmek cezalandırmaktan veya intikam almaktan daha etkilidir. Zira affetmenin son derece güçlü ıslah edici bir yönü vardır. O yüzden affedicilik hem bireysel hem de toplumsal açıdan çok önemlidir.

Asırlardır insanlık zoraki bir şekilde affetmeyi önerdi ve bunda tamamen başarısız oldu. Tekâmül yolundaki yaklaşım farklıdır. Birey tekâmül ederek farkındalığın ışığını yakar ve bencilliğin karanlığını yok eder; işte o zaman affetme güneşi kendiliğinden ortaya çıkar.”

İNSANA DAİR HEMEN HER KONUDA 101 ESER…

Günümüzün en sıra dışı yazarlarından olan ve kişisel gelişim okurlarının yakından takip ettiği Manaf, kitaplarında farkındalığı artıran keskin analizler ile öne çıkıyor. Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, Değişim, İnsan, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset, Ahlak, Merhamet, Aydınlanma, Bilinç, Anlayış, Zihin, Bilgelik, Yol, Duygu, Masumiyet, Kuşku, Merak, Kahkaha, Fanatizm, Beden gibi insana dair hemen her konuda 101 eseri bulunan yazar, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatımla her kesime hitap ediyor.

HOLLANDA’DAN ÇİN’E, KIBRIS’TAN MEKSİKA’YA İMZA GÜNLERİ…

Kitapseverler, yazarın tüm kitaplarına ilişkin paylaşımları, yazarın kitaplarına özgü sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebiliyor.

Öte yandan; 27-28-29 Eylül’de Hollanda Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Manaf’ın, 1-3 Ekim Barselona, 4-6 Ekim Kıbrıs, 16-20 Ekim Frankfurt, 6-17 Kasım Birleşik Arap Emirlikleri, 15-17 Kasım Çin ve 30 Kasım’da Meksika’da olmak dünyanın önde gelen kitap fuarlarında yer alacağı ve yazarın bu fuarlarda imza günleri düzenleyeceği de alınan bilgiler arasında.

Affetmek konusundaki doyurucu ve sürükleyici anlatımıyla elinizden düşüremeyeceğiniz, tek solukta okunacak gerçek bir başucu kitabı olan “Affetmek (Affetme Psikolojisi)”, okuyucunun bu konudaki tüm sorularına cevap bulmasını sağlıyor.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ