USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Dünyaca ünlü omurga cerrahları İstanbul'da buluştu

Dünyaca ünlü, 13 ülkenin alanında uzman 150 omurga cerrahı, Memorial Bahçelievler Hastanesi'nde düzenlenen 'Erişkin Omurga Eğrilikleri' seminerinde bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Doç. Dr. Onur Yaman, omurganın yıpranmasını azaltmak için, ağırlıktan uzak durulması gerekti

Dünyaca ünlü omurga cerrahları İstanbul'da buluştu
12-03-2019 14:02
Google News

Dünyaca ünlü uzmanlar 'Erişkin Omurga Eğrilikleri' toplantısında İstanbul'da bir araya geldi. 13 ülkeden yaklaşık 150 uzmanın katılımıyla Memorial Hizmet ve Bahçelievler Hastaneleri Omurga Merkezi'nden Doç. Dr. Onur Yaman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, omurga eğriliklerinin tanı ve tedavisindeki cerrahi veya cerrahi olmayan tedavi yöntemler, cerrahi tedavideki son yenilikler, minimal invaziv, açık torakoskopik cerrahilerin dünyada izlenen cerrahi yöntemleri tartışıldı.

Düzenlenen etkinlikte dünyanın ve Türkiye'nin alanında uzman, tüm beyin ve sinir cerrahi uzmanları, ortopedi ve travmatoloji uzmanları, radyoloji hekimleri, fizik tedavi uzmanları ve asistanları alanlarında önemli paylaşımlarda bulundular. Omurga cerrahisinde dünyada önemli isim kabul edilen Prof. Dr. Max Aebi, Prof. Dr. Richard Assaker, Prof. Dr Daniel Chopin, Prof. Dr. Frank Schwab, Prof. Dr. Pedro Berjano, Prof. Dr. Claudio Lamartina gibi önemli isimler konuşmacı olarak katıldılar.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ