USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz’den sağlıklı yaşam önerileri

Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün sağlıklı yaşam, kolay egzersiz ve ideal beslenme tüyoları BİP'ten kullanıcılara sunulacak. Öz'ün ekibinde kalp cerrahı Doç. Dr. Halit Yerebakan, Yaşam Koçu Doris Hofer ile şef Ece Zaim bulunuyor.

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz’den sağlıklı yaşam önerileri
02-07-2019 20:47
Google News

ABD'deki çalışmaları ve televizyon programlarıyla dünya çapında saygınlık ve şöhret kazanan Dr. Mehmet Öz, özel bir buluşma için İstanbul'a geldi. İletişim ve yaşam platformu BiP'in, kullanıcılarına sunduğu Dr. Öz ve Ekibi kanalındaki yeniliklerin anlatıldığı basın toplantısının ev sahipliğini Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ yaptı.

Sağlıklı yemek tarifleri, diyet, stresle baş etme yöntemleri, ruh ve kalp sağlığı, fitness, güzellik gibi yaşama dair her alanda öneriler içeren kanalın içeriği, yeni bilgilerle güncellenerek zenginleştirildi. Kanalda ayrıca alanında uzman ve popüler üç uzmanın da önerileri yer alıyor. Kalp cerrahı Doç. Dr. Halit Yerebakan, yaşam koçu ve fitness uzmanı Doris Hofer ile şef Ece Zaim de uzmanlık alanlarındaki en yeni ve önemli bilgileri kanalda paylaşıyor.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ