USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Dünya için en büyük tehlike su stresi

- "Türkiye'de her 10 evin 9'unda bulaşık makinesi var"

Dünya için en büyük tehlike su stresi
01-10-2020 14:40
Google News

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Genel Müdürü Ece Börü, "Dünyamız için en büyük tehlikeyi su stresi oluşturuyor." dedi.

Finish'in Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) ile iş birliğiyle hayata geçirilen Finish Su Endeksi'nin online basın toplantısı ve gong töreni TSKB Genel Müdürü Ece Börü, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Ali Ömürbek ve Reckitt Benckiser Ev ve Hijyen Pazarlama Direktörü Tarık Bayar katılımıyla gerçekleşti.

Basın toplantısında konuşan Börü, hedeflerinin TSKB olarak genel geleceği koruyan üretim kültürüne katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

"Tüm bankacılık faaliyetlerimizi ve kendi kredi programlarımızı bunun yanı sıra tüm araştırma ekiplerimizi ve araştırma raporlarımızı da bu alanda odaklamış durumdayız. Su konusu da TSKB olarak kaynak verimliliği açısından perspektifiyle önemli gündem maddelerimizden birini oluşturuyor." diyen Börü şunları kaydetti:

"Tüm hayati ihtiyaçlarımız için olmazsa olmaz en önemli kaynak su stresi içinde bulunduğumuz dönemde dünyamız için en büyük tehlikeyi su stresi oluşturuyor. Bu bakış açısı ile 2019 yılının mart ayında TSKB Ekonomik Araştırmalar tarafından hazırlanan SU: Yeni Elmas adı altında bir rapor yayımladık. Bu raporda çok çarpıcı bilgiler ver veriler vardı. Özümsenmiş ve özet bilgilerle tüm dünyanın ve Türkiye'nin durumu iş ve kamu dünyasına sunuldu.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ