USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Dünden Bugüne Trabzonspor' fotoğraf sergisi açıldı

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde, Anadolu Ajansının "Dünden Bugüne Trabzonspor" fotoğraf sergisi, sporseverlerin beğenisine sunuldu. - Anadolu Ajansı

'Dünden Bugüne Trabzonspor' fotoğraf sergisi açıldı
19-12-2016 00:27
Google News

TRABZON

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı özelliğine sahip Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde, Anadolu Ajansının (AA) "Dünden Bugüne Trabzonspor" fotoğraf sergisi, sporseverlerin beğenisine sunuldu.

Spor kompleksinin protokol alanında ziyarete açılan sergide, AA arşivlerinden derlenen ve aralarında siyah-beyaz karelerin de bulunduğu 50 fotoğraf yer alıyor.

Trabzon'un geçmişinden bugüne kadar yayımlanmış binlerce fotoğraf arasından seçilerek sergilenen 50 fotoğrafın yanı sıra sergilenecek şekilde hazırlanmış 22 fotoğraf, AA tarafından Trabzonspor Kulübüne hediye edildi.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, kendisinin de Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un başarılarını ve halkımızın gönlünde kazandığı sevgiyi gururla takip ediyorum. Takımımızın 50 yıllık tarihinde şimdi yeni bir adım atılıyor, kendi stadımızı açıyoruz." dedi.

"Anadolu Ajansı, Türkiye'nin en geniş fotoğraf arşivine sahip"

AA olarak bugün, spor kompleksi açılışı vesilesiyle hazırladıkları "Dünden Bugüne Trabzonspor" fotoğraf sergisini de açtıklarını ifade eden Kazancı, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, Türkiye'nin en geniş fotoğraf arşivine sahip kurumu, dolayısıyla biz de arşivimizden özenle seçtiğimiz birbirinden değerli karelerle açılışa katkı vermek istedik. Sergiyi gezenler birbirinden güzel karelerde Trabzonspor tarihini görmüş olacaklar. Sergimizi futbol tarihimize 'Fırtına-İhtilal-Efsane' olarak geçmiş kulübümüze naçizane bir hediye olarak takdim ediyoruz, böylece açılıştan sonra da ziyaret edilebilir. Yeni stadın takımımıza ve tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Muhabir: Asena Akçay

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ