USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

"Dündar'a saldırı tiyatrosu" Sosyal Medya'da böyle tiye alındı

Silah patlaması ile karısı cep telefonu ile silahlı şahsın görüntüsünü çekiştire çekiştire kaydetmeye çalışırken, Dündar'ın da NTV muhabirini kendine kalkan yapmaya çalışması, hemen ardından da yan yan kaçmaya çalıştığı görüntüler ortaya çıkınca Sosyal Medya adeta sallandı...

"Dündar'a saldırı tiyatrosu" Sosyal Medya'da böyle tiye alındı
07-05-2016 05:09
Google News

"FETÖ kalemşörü" olarak adlandırılan ve Yayın Yönetmeni olduğu Cumhuriyet'te FETÖ/PDY aleyhinde haberlere yer vermeden, varsa yoksa Cumhurbaşkanına hakaretle işi götüren bu sebeple ceza da alan Can Dündar'a saldırı olayı, sosyal medyada yankılandı.
Casusluk suçundan biri 5 yıl 10 ay, diğeri 5 yıl cezaya çarptırılan MİT TIR'ları casusluk davasının Cuma günkü duruşmasında ara karar için Çağlayan'da Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Adliyesi önünde bekleyen Can Dündar'a "sözde silahlı saldırı girişimi"nde bulunuldu.

Can Dündar'a yapılan saldırının aslında ‘’kurgulanmış bir mizansen’’ olduğu düşünülürken Dündar'ın ‘’yoldaşı’’ Cumhuriyet gazetesinin Ankara temsilcisi Erdem Gül "Saldırı adli bir olay, Can Dündar'la bir ilgisi yok." açıklamasında bulunmak zorunda kaldı.

Saldırganın sosyal medya hesabında "Atatürkçü" ve "CHP kimlikli" paylaşımları da ortaya konulurken, Dündar’a yapılan saldırıyı inandırıcı da bulmayan vatandaşlar, olayı Sosyal Medya üzerinden "ti"ye alarak pek çok çeşitli tepkiler gösterdi.
Silah patlaması ile karısı cep telefonu ile silahlı şahsın görüntüsünü çekiştire çekiştire kaydetmeye çalışırken, Dündar'ın da NTV muhabirini kendine kalkan yapmaya çalışması, hemen ardından da yan yan kaçmaya çalıştığı görüntüler ortaya çıkınca Sosyal Medya adeta sallandı... İşte o "Mesajlar"dan bazıları
:



 


dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ