USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Dokunulmazlık resti: Hodri meydan hepsi kalksın

Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet partilerinin ‘tüm vekillerin dokunulmazlıkları kaldırılsın’ talebine ‘hodri meydan’ dedi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunu ziyaretinde konuşan Davutoğlu, “Madem meydan okudunuz ben de...

Dokunulmazlık resti: Hodri meydan hepsi kalksın
17-03-2016 14:49
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet partilerinin ‘tüm vekillerin dokunulmazlıkları kaldırılsın’ talebine ‘hodri meydan’ dedi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunu ziyaretinde konuşan Davutoğlu, “Madem meydan okudunuz ben de ‘hodri meydan’ diyorum. HDP de yaptıkları davranışlar sebebiyle hesap versin, CHP de versin, MHP de versin. AK Parti her zaman hesap vermeye hazır” dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da meydan okuyan Başbakan, -AK Parti dokunulmazlıkların kaldırılmasından çekiniyor- sözünün doğru olmadığını belirterek, “Kılıçdaroğlu günlerdir benimle ilgili olanlar da kalksın diyor. Tamam seninle ilgili de bizimle ilgili de olanlar kalksın. Bu çağrıma cevap bekliyorum. Meydan okudu, bu sahte bir meydan okumadır. Ben gerçekten okuyorum; hodri meydan. Gerçekten kalksın” diye konuştu.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ