USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

DOF Robotics, uluslararası fuarlar için gün sayıyor

"Geçtiğimiz yıllarda alanında en prestijli ödülleri evine götüren DOF Robotics'in bu sene katılacağı etkinliklerden de eli boş...

DOF Robotics, uluslararası fuarlar için gün sayıyor
01-03-2021 14:27
Google News

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle Türkiye'yi yurt dışında temsil eden DOF Robotics, salgın sebebiyle ertelenen uluslararası fuarlar için gün sayıyor.

Şirket açıklamasına göre, DOF Robotics, atraksiyon endüstrisi için geliştirdiği ürün ve teknolojilerin yanı sıra sağlık ve lojistik sektörlerinde hizmet vermek üzere Ar-Ge faaliyetlerini yürüttüğü ürün ve teknolojileri uluslararası otoritelerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Dünya atraksiyon endüstrisinin çatı kuruluşu olan IAAPA'nın 2021'in 3. çeyreği itibarıyla sırasıyla Çin, İspanya ve ABD’de düzenleyeceği fuarların katılımcıları arasında yer alan DOF Robotics, aynı zamanda söz konusu fuarların ana sponsoru unvanını da elinde bulunduruyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DOF Robotics Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan, pandemi sebebiyle ertelenen uluslararası fuarların tekrar başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, kuruldukları günden bu yana uluslararası fuarlara katılımın, pazarlama faaliyetlerinin sac ayağını oluşturduğunu ifade etti.

DOF Robotics'in adını dünya atraksiyon endüstrisine altın harflerle yazdırmasını, bu doğrultuda izledikleri pazarlama stratejilerine borçlu olduklarının altını çizen Mertcan, "IAAPA;, üretim kompozisyonumuzun büyük kısmına karşılık gelen ürün ve teknolojilerimizi hizmetine sunduğumuz atraksiyon endüstrisinin, kökleri 100 yılı aşkın bir süreye uzanan, dünyadaki en önemli organizasyonu.

DOF Robotics olarak söz konusu organizasyonun az sayıda Türk üyesinden biriyiz ve üye olduğumuz ilk yıldan itibaren IAAPA’nın gerçekleştirdiği tüm etkinliklerin katılımcısı ve ana sponsoru olarak ülkemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda alanında en prestijli ödülleri evine götüren DOF Robotics'in bu sene katılacağı etkinliklerden de eli boş dönmeyeceğine inancımız tam." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ