USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 'Siz geçmişte de Kürtleri kullandınız'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dünden Bugüne, AK Parti Antalya Vefa Buluşması" toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 'Siz geçmişte de Kürtleri kullandınız'
13-01-2019 04:32
Google News

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Terörle mücadele ediyorsun, işine gelince tamam işine gelmeyince ‘Türkler Kürtleri katlediyor'. Siz geçmişte de Kürtleri kullandınız. Türkiye Cumhuriyeti gerçekleri söyledi ve Kuzey Irak'taki Kürt kardeşlerimize ne söylediysek bizim tavsiyelerimizi dinlemediler ama ortaya koyduğumuz senaryonun hepsi onların aleyhine gerçekleşti. Neymiş efendim terörle mücadele edince Kürtleri katlediyormuş. O zaman Afganistan'da Irak'ta, Libya'da terörle mücadele ettiğiniz zaman Afganistanlıları Iraklılara Libyalıları katletmiş oluyorsunuz. Dertleri başka” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dünden Bugüne, AK Parti Antalya Vefa Buluşması" toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantı sinevizyon gösterisi ile başladı. Burada Bakan Çavuşoğlu çeşitli açıklamalarda bulundu. Suriye'deki meselelere ‘Yanı başımızdaki yangın' diyen Çavuşoğlu, o yangını söndürmek için çözüm öneren, masaya öneriler getiren, adım adan ve bölgenin istikrarı için en büyük katkıyı sağlayan ülkenin Türkiye olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ