USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Dikkat: Baykal adına açıklama yapan hesap sahte

Twitter’da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal adına açılan sahte hesaptan ‘canlı bomba’ ihbarı yapılınca açıklama bir çok internet sitesinde haber oldu.Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel başkanı Deniz Baykal adına Twitter’da...

Dikkat: Baykal adına açıklama yapan hesap sahte
16-03-2016 14:06
Google News
Twitter’da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal adına açılan sahte hesaptan ‘canlı bomba’ ihbarı yapılınca açıklama bir çok internet sitesinde haber oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel başkanı Deniz Baykal adına Twitter’da açılan sahte hesaptan, “Canlı bomba ihbarı yapıyorum. Dikkat; 19 Mart’ta PKK, Antalya’da ‘canlı bomba’ eylemi yapmak için listesine Antalya’yı almıştır. Sevgili Antalyalılar; AVM, toplu taşıma araçları ve kalabalık yerlerden uzak durun. PKK’nın 19 Mart, ‘canlı bomba’ listesinde Antalya da var” ifadeleri paylaşıldı.
Söz konusu sahte hesabın “resmi hesap” olarak tanıtılması, bir çok internet sitesinin bu açıklamaları haber yapmasına yol açtı. Halbuki Baykal’ın Twitter hesabı bulunmuyor. Deniz Baykal, daha önce yaptığı açıklamada, Twitter hesabı olmadığını, adına açılan sahte hesaplara itibar edilmemesi gerektiğini belirtmişti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ