USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

DHMİ'den o 'Pislik paylaşımcısı' için açıklama

DHMİ'den Barbaros Şansal adındaki şahısa darp girişimine ilişkin yapılan açıklamada, "Olayda Genel Müdürlüğümüzün faaliyetleri kapsamında herhangi bir ihmal ve zafiyet kesinlikle söz konusu değildir." denildi.

DHMİ'den o 'Pislik paylaşımcısı' için açıklama
03-01-2017 17:08
Google News

ANKARA

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünce, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) sınır dışı edilerek Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Barbaros Şansal adındaki şahısın uğradığı darp girişimine ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dün gece saatlerinde KKTC'den sınır dışı edilerek İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirilen Barbaros Şansal’a, darp girişiminde bulunulduğu öğrenilmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Sıkı güvenlik tedbirlerinin her zaman çok titiz bir şekilde uygulandığı Atatürk Havalimanı uçak park alanlarına, yolcu ve görevlilerin haricinde kimsenin ulaşmasına imkan bulunmamaktadır. Söz konusu darp girişimi esnasında da aprona dışarıdan kimsenin girmediği tespit edilmiştir. Olayda Genel Müdürlüğümüzün faaliyetleri kapsamında herhangi bir ihmal ve zafiyet kesinlikle söz konusu değildir."

"PİSLİKLER..." DİYE VİDEO PAYLAŞMIŞTI...

"Modacı" olarak boy gösteren şahıs, Ortaköy'de meydana gelen saldırı sonrası, kendi kendine çektiği videoyu sosyal medya ortamında paylaşarak İslâm'a karşı kinini kusmuş ve "pislikler..." diye diye çeşitli hakaretlerde bulunmuştu.
İçişleri Bakanlığı da Türkiye'ye karşı sosyal medya üzerinden yapılan bu hakaretlere karşı harekete geçmişti.

UÇAKTA DA DURMADI, YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Aynı şahıs, daha önce de uyuşturucu bulundurmaktan dolayı, KKTC'de 1 ay hapis cezası verilmişti.
Şansal adındaki şahıs, uçakta da aynen kendi kendine çektiği videosundaki gibi taşkınlık ve kışkırtıcılık yapınc yolcular, kendisine tepki göstermişti. 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ