USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Derbi öncesi takımlardan teröre tepki

Trabzonspor, Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler ve yaralananlar için sahaya siyah tişörtlerle çıkarken, Beşiktaş ise sahaya, başı öne eğik kartal motifi kullanılan ve ’anKARA’ yazılı siyah tişört ile çıktı....

Derbi öncesi takımlardan teröre tepki
15-03-2016 21:49
Google News
Trabzonspor, Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler ve yaralananlar için sahaya siyah tişörtlerle çıkarken, Beşiktaş ise sahaya, başı öne eğik kartal motifi kullanılan ve ’anKARA’ yazılı siyah tişört ile çıktı.
Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, “Büyük bir acı yaşıyoruz. Bütün Türkiye’nin yüreği dağlandı. Ülkemizin huzuruna, birliğine ve kardeşliğine yönelik bu tür saldırılar bizi daha fazla kenetlendiriyor. Trabzonspor olarak bu acıyı yaşayanlarla aynı duyguları paylaşıyoruz. Avni Aker’de hayatını kaybeden ve yaralanan kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bazı organizasyonlar planladık. Bu akşam Avni Aker, ’anKARA’ dolayısıyla bütün Türkiye olacak” ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ, AHMET SUTA ÖZYAZICI VE EFSANELER PLAKETLERİNİ ALDI
Trabzonspor Hüseyin Avni Aker’e veda yılında efsane futbolculara maçtan önce plaketleri verilmeye devam edildi. Beşiktaş Teknik Diremktörü Şenol Güneş ve bordo-mavili takıma 4 şampiyonluk kazandıran Ahmet Suat Özyazıcı, Trabzonsspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Ali Kemal Denizci ve diğer isimler plaketlerini Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın elinden aldı.

BEŞİKTAŞ YEŞİL SAHAYA ’’ANKARA’’ YAZILI SİYAH TİŞÖRTLE ÇIKTI
Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan erteleme müsabakası öncesi siyah-beyazlı ekip ısınma için sahaya, başı öne eğik kartal motifi kullanılan ve ’anKARA’ yazılı siyah tişört ile çıktı.
Bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak 19. hafta erteleme maçına siyah-beyazlılar siyah tişört ile çıktı. Ankara’da önceki gün meydana gelen hain terör saldırısına tepki ve Ankara halkına destek için özel tişört hazırlatan siyah-beyazlılar, maç öncesi ısınmaya, başı öne eğik kartal motifi kullanılan ve ’anKARA’ yazılı siyah tişörtlerle çıktı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ