USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

DenizBank'tan MTV ve trafik cezası ödemelerine taksit avantajı

DenizKartım uygulamasını tercih eden kullanıcılara ise 6 taksit fırsatı sağlıyor

DenizBank'tan MTV ve trafik cezası ödemelerine taksit avantajı
13-01-2020 14:08
Google News

DenizBank, 1-31 Ocak döneminde Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve trafik para cezası ödemelerini DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı ve DenizKartım uygulamasını tercih eden kullanıcılara ise 6 taksit fırsatı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, DenizBank yenilikçi çalışmaları ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Banka bu kapsamda hizmete aldığı son kampanyası ile 1-31 Ocak'ta MTV ve trafik para cezası ödemelerini DenizBonus Bireysel Kredi Kartları ve Business Kredi Kartları ile ödeyen müşterilerine ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı sunuyor.

DenizBank kart müşterileri, her türlü kampanyayı takip edebildikleri ve kart işlemlerini cep telefonları üzerinden kolayca yapabildikleri "DenizKartım" uygulamasından da faizsiz ve ücretsiz 6 taksit fırsatından faydalanabilecek.

DenizBanklılar, 3 taksit imkanından MobilDeniz Bankacılık uygulaması ile internet bankacılığı, DenizBank şubeleri, ATM'leri, DenizBank İletişim Merkezi ve gib.gov.tr aracılığı ile yapacağı ödemelerde de yararlanabiliyor.

 

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ