USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

DenizBank'tan gastronomi turizmi ve işletmelerine avantajlı kampanya

DenizBank'ta Gastronomi Kredisi ürünü ile gastronomi işletmelerine aylık yüzde 1,36 faiz oranıyla, azami 36 ay vadeli...

DenizBank'tan gastronomi turizmi ve işletmelerine avantajlı kampanya
09-11-2020 12:44
Google News

DenizBank, koronavirüs salgını dolayısıyla zorlu süreçten geçen yeme içme sektörüne nefes aldırmak üzere Gastronomi Turizmi Derneği ile iş birliğine imza attı.

DenizBank açıklamasına göre banka, Gastronomi Turizmi Derneği üyesi restoran, otel ve yat turizmi işletmesi gibi kurumların, edinmeleri zorunlu olan ve uluslararası akreditasyonu bulunan Gastronomi Turizmi Hijyen Belgesi’ni kolaylıkla almalarına yönelik, Gastronomi Kredisi ürünü ile destek paketi sunuyor.

Tüm sektörlerde KOBİ’lerin ihtiyaçlarını, ülke ekonomisinin geleceğine katkı sunma misyonuyla sahiplenen DenizBank, gastronomi alanında faaliyet gösteren işletmelerin finansmana erişimlerini kolaylaştırmak üzere Gastronomi Turizmi Derneği ile iş birliği gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, Gastronomi Kredisi ürünü ile gastronomi işletmelerine aylık yüzde 1,36 faiz oranıyla, azami 36 ay vadeli, 100 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanırken, DenizBank POS’larıyla yapılan satışlar için de avantajlı komisyon oranları sunuluyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ