USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Davutoğlu’na posterini imzalattı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale’de katıldığı mitingin ardından otobüsle vatandaşları selamladı. Yol kenarında Başbakan Davutoğlu’nun geçişini bekleyen bir vatandaş, Davutoğlu’na posterini imzalattı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale Cumhuriyet Meyda

Davutoğlu’na posterini imzalattı
25-05-2015 21:38
Google News

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale’de katıldığı mitingin ardından otobüsle vatandaşları selamladı. Yol kenarında Başbakan Davutoğlu’nun geçişini bekleyen bir vatandaş, Davutoğlu’na posterini imzalattı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingin ardından parti otobüsüyle alandan ayrıldı. Başbakan Erdoğan, geçiş güzergahında vatandaşları selamladı. Yol kenarında bekleyen Metin Çetin adlı vatandaş, ısrarları sonucu otobüsü durdurarak elindeki Başbakan Davutoğlu’nun posterini kendisine imzalattı. Başbakan Davutoğlu, daha sonra otobüste vatandaşları selamlayarak yoluna devam etti.

ÇANAKKALE’DEN AYRILDI
Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, programlarını tamamlayarak Çanakkale’den ayrıldı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler, helikopterle Tekirdağ’a gitti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ