USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Davutoğlu Davos görüşmelerini sürdürüyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Davos’taki temasları kapsamında doğrudan yatırım yapan şirketlerin yöneticilerini kabul etti, Sri Lanka Başbakanı Ranil Wickremasinghe ile görüştü.Dünya Ekonomik Forumu’na katılmak üzere İsviçre’nin Davos...

Davutoğlu Davos görüşmelerini sürdürüyor
20-01-2016 17:38
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Davos’taki temasları kapsamında doğrudan yatırım yapan şirketlerin yöneticilerini kabul etti, Sri Lanka Başbakanı Ranil Wickremasinghe ile görüştü.
Dünya Ekonomik Forumu’na katılmak üzere İsviçre’nin Davos kasabasında bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, burada çeşitli temaslarda bulunuyor. Başbakan Davutoğlu, temasları kapsamında doğrudan yatırım yapan şirketlerin yöneticilerini kabul etti. Davutoğlu, DHL Yönetim Kurulu Başkanı Ken Allen, APM Terminals CEO’su Kim Fejfer, Mitsubishi CEO’su Yorihiko Kojima ve Coca Cola CEO’su Muhtar Kent ile bir araya geldi.
Davutoğlu, daha sonra ise Sri Lanka Başbakanı Ranil Wickremasinghe ile baş başa görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkilerinin yanı sıra küresel ve bölgesel sorunlar da ele alındı.
(YM-SO-D)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ