USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Darbelere dayanıklı Galaxy S7 Active'in özellikleri görüntülendi

Samsung'un darbelere karşı dayanıklı akıllı telefon serisi Active'in en yeni üyesi Samsung Galaxy S7 Active'in teknik özellikleri görüntülendi.

Darbelere dayanıklı Galaxy S7 Active'in özellikleri görüntülendi
13-05-2016 06:37
Google News

Samsung'un darbelere karşı dayanıklı akıllı telefon serisi Active'in en yeni üyesi Samsung Galaxy S7 Active'in ilk görüntüleri geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı.
Galaxy S7 ile benzer tasarım hatlarına sahip olduğu görülen yeni modelin teknik özellikleri de GFXBench üzerinden sızdırıldı.

samsung galaxy s7 active

Teknik özellikleri genellikle Galaxy S7 ile benzerlik gösteren Galaxy S7 Active'de 5.5 inçlik Quad HD Super AMOLED ekran yer alıyor. 4 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemciyi bünyesinde barındıran cihazda 4 GB RAM ve 32 GB genişletilebilir dahili hafıza bulunuyor. İşlemci tarafında S7 Active'in bazı bölgeler için Samsung Exynos 8890 işlemciyi barındıran özel bir versiyonunun da tanıtılabileceğini de belirtelim.

Kamera tarafında da Galaxy S7'nin izinden giden Galaxy S7 Active'de 5 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın yanında 12 megapiksellik OIS ve çift LED flaşa sahip bir ana kameranın bulunacağı görülüyor.
Kasa yapısı değiştirilmiş ve sağlamlık faktöründen dolayı bir hayli kalınlaştırılmış cihazın en az 4000 mAh'lik devasa bir bataryaya sahip olacağını da şimdiden söyleyebiliriz. Bunun yanında Samsung Galaxy S7 Active, kutusundan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkacak.

Samsung Galaxy S7 Active, özel bir askeri standart olan MIL-STD-810G sertifikasını almış metal, sert plastik ve kauçuk karışımı bir kasaya sahip olacak. Serinin diğer modelleri gibi ülkemizde yer almasının beklenmediği cihazın önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor.

samsung galaxy s7 active-2


SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ