USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Darbe üssünde o gece neler oldu!.. -İşte Peş peşe 3 Video-

FETÖ'nün 15 Temmuz, darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianameden hazırlanan videolu anlatımla o gece olanlar spotlarla anlatıldı...

Darbe üssünde o gece neler oldu!.. -İşte Peş peşe 3 Video-
26-04-2017 03:43
Google News

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede yer alan ifadeler ve darbe kalkışmasının yürütüldüğü ihanet üssünde kimlerin ne yaptığı Anadolu Ajansı tarafından 3 ayrı video ile özet olarak gözler önüne serildi. İşte gelişmeleri, ifadelerle ortaya koyan o kısa filmler

Darbe üssünde o gece: Baş FETÖ’cü Ahmet Özçetin

Darbe üssünde o gece: Ahmet Özçetin

FETÖ'nün 15 Temmuz, darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski 4. Ana Jet Üs Komutanlığı Harekat Komutanı Kurmay Albay Ahmet Özçetin'in eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi.

:

Darbe üssünde o gece: Komutan yok, Komutan Akın Öztürk Paşa

Darbe üssünde o gece: Akın Öztürk

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi.

:

Darbe üssünde o gece: İdris Aksoy, ABD ile 9 kere görüştü

Darbe üssünde o gece: İdris Aksoy

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Plan ve Prensipler Başkanı Tümgeneral İdris Aksoy'un eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi. Aksoy’un o gece, ABD ile 9 kere görüştüğü tesbit edildi.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ