USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Dağdan düşen kayalar yolu trafiğe kapattı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Göktepe altı mevkisinde meydana gelen heyelan yolu trafiğe kapattı. Karşı şeride geçen büyük kaya parçası ise sürücülere zor anlar yaşattı. Sabaha karşı meydana gelen heyelanda büyük bir faciadan dönüldü. Dağdan kopan kaya parça

Dağdan düşen kayalar yolu trafiğe kapattı
13-02-2015 13:26
Google News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Göktepe altı mevkisinde meydana gelen heyelan yolu trafiğe kapattı. Karşı şeride geçen büyük kaya parçası ise sürücülere zor anlar yaşattı.
Sabaha karşı meydana gelen heyelanda büyük bir faciadan dönüldü. Dağdan kopan kaya parçaları yola düşerken, 2 ton olduğu tahmin edilen kaya parçası orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Heyelanın sabahın erken saatlerinde olması ise büyük bir facianın da yaşanmasını önledi. Olay yerine gelen trafik ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, trafiği de tek şeritten kontrollü olarak verdi. Karayolları ekipleri yolda temizlik çalışmasını tamamlarken, büyük kaya parçası için de iş makinesine haber verildi. Yol, çalışmaların tamamlanması ile 2 saat sonra trafiğe açılabildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ