USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Dağbaşı değil, İstanbul!.. Başbakan'ın yolunu kesip miting yaptırdılar

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konvoyunun önü, mitinge giderken Bayrampaşalılar tarafından kesildi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başbakan Davutoğlu, programında olmamasına rağmen seçim otobüsünün üzerine çıkarak, ani gelişen mitingde vatandaşla

Dağbaşı değil, İstanbul!.. Başbakan'ın yolunu kesip miting yaptırdılar
02-06-2015 21:03
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konvoyunun önü, mitinge giderken Bayrampaşalılar tarafından kesildi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başbakan Davutoğlu, programında olmamasına rağmen seçim otobüsünün üzerine çıkarak, ani gelişen mitingde vatandaşlara seslendi.
İstanbul’daki seçim turunu sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bahçelievler mitingi ardından Gaziosmanpaşa’ya gitmek üzere yola çıktı. Başbakan Davutoğlu’nun konvoyunun yolu Bayrampaşa girişinde aralarında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in de bulunduğu partililer tarafından kesildi. Başbakan Davutoğlu, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşları selamladı. Bir ara otobüsten inmeye niyetlenen Davutoğlu, yoğun ilgi nedeniyle vazgeçti. Daha sonra seçim otobüsünün üstüne çıkan Davutoğlu, programında olmamasına rağmen mini bir miting yaptı. Başbakan Davutoğlu daha sonra otobüsle Gaziosmanpaşa’ya doğru yola çıktı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ