USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yusuf’umuzun hesabını yarın sandıkta sorun'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik'te seçim için broşür dağıtırken hakarete uğrayan Yusuf Özoğul'u hatırlatarak, "Broşür dağıtan Yusuf'umuza saldırdılar, hakaret ettiler. İşte o Yusuf'umuzun hesabını yarın sandıkta sorun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yusuf’umuzun hesabını yarın sandıkta sorun'
30-03-2019 19:17
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güngören'de halka hitap etti. AK Parti iktidarında son 17 yılda yapılanları anlatan Erdoğan, "Sizlerin desteğiyle millete tepeden bakan kibir kulelerini yıktık, Türk demokrasisi üzerinden vesayetin gölgesini kaldırdık. Bugüne kadar sizin güveninizi boşa çıkarmadık. İnşallah bundan sonra da boşa çıkarmayacağız. Milletin canına, bağımsızlığına, inancına kasteden alçaklara meydanları bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Haliç'i temizlediklerini belirterek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "İzmir Körfezi de Haliç gibi. Senin belediye başkanların niye temizlemedi? Nasıl 1994'de bunların dersini verdiyseniz, inşallah CHP'de olan derslerde bu dersler yine verilecek. Fakat Ankara İstanbul İzmir'imize bu defa farklı sahip çıkacağız. Büyük şehirlerde inşallah bu adımı atacağız" diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ