USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Kızılay dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerini almıştır

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Aziz milletimizin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma hasletlerinin sembolü Türk Kızılay, sınır tanımayan hizmetleriyle bu alanda dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerini almıştır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Kızılay dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerini almıştır
10-06-2019 21:42
Google News

ANKARA (AA) - Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Aziz milletimizin yardımseverlik, merhamet, ÅŸefkat ve dayanışma hasletlerinin sembolü Türk Kızılay, özverili ve etkili bir ÅŸekilde yürüttüÄŸü sınır tanımayan hizmetleriyle bu alanda dünyanın saygın kuruluÅŸları arasındaki yerini almıştır." deÄŸerlendirmesini yaptı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, 11 Haziran Türk Kızılayın kuruluÅŸ yıl dönümü dolayısıyla Genel BaÅŸkan Kerem Kınık'a mesaj gönderdi.

Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında zor zamanlarda insanlara umut olan ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Türk Kızılay'ın kuruluÅŸ yıl dönümünü kutladığını belirten ErdoÄŸan, mesajında ÅŸu ifadelere yer verdi:

"Aziz milletimizin yardımseverlik, merhamet, ÅŸefkat ve dayanışma hasletlerinin sembolü Türk Kızılay, özverili ve etkili bir ÅŸekilde yürüttüÄŸü sınır tanımayan hizmetleriyle bu alanda dünyanın saygın kuruluÅŸları arasındaki yerini almıştır.

Ayrım gözetmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olan, savaÅŸ ve doÄŸal afetlerin olumsuz etkileri sonucu açılan yaraları saran Türk Kızılayın, bundan sonra da ülkemizi en iyi ÅŸekilde temsil etmeye ve dünya barışına katkı saÄŸlamaya devam edeceÄŸine inanıyorum.

Barışa, huzura, kardeÅŸlik ve dostluÄŸa hizmet eden Türk Kızılayın gücünü bizlerin yardım ve desteklerinden aldığını bir kez daha hatırlatıyor; kuruluÅŸ yıl dönümü vesilesiyle tüm gönüllülerini en kalbi duygularımla selamlıyor, aziz milletimizi bir kez daha bu güzide kuruluÅŸumuzu desteklemeye çağırıyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi