USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kur oyunları ve terör örgütleri üzerinden Türkiye'nin bağımsızlığına kastedenler 31 Mart sonrasında ya daha pervasızlaşacaklar ya da milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar, Cumhur İttifakı karşısında mum gibi olacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar'
30-03-2019 01:47
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "3-5 oy uğruna bölücülerle kirli kanlı pazarlıklar yapma zilletine düşmedik.

İstiklal Marşımızı okumaktan dahi hicap duyan vatansızları bırakın belediye başkan adayı göstermeyi kapımıza dahi yaklaştırmadık.

İşte CHP'nin adalar Belediye Başkan adayı biliyorsunuz Bay Kemal istiklal Marşını okuyor arkadaşlarıyla o da yan tarafta İstiklal Marşı'nı okumuyor. Buradan Adalara sesleniyorum. Siz İstiklal Marşımızı dahi okumayan bu adamları mı belediye başkanı seçeceksiniz.

Sizlere pırlanta gibi bir bayan kardeşimi aday olarak Adalara biz sunduk. Sizin hizmetkarınız olacak böyle bir hanımefendi Adalara dört dörtlük layık. Batılılara şirin gözükmek bir kaç kendini bilmezden aferin almak için yurt dışı seyahatlerini Türkiye'yi şikayet furyasına dönüştürmedim.

Ama Bay Kemal Almanya'da maalesef terör örgütünün paçavrasını federal Parlamento'da çıkıp gösteren bir terör örgütü destekçisiyle yan yana resim çektirmiş.

Kimin ne dediğine değil daima milletimizin bize ne söylediğine nasıl bir istikamet çizdiğine baktık" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ