USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin her bir ferdini Büyük Filistin Mitingine davet ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın milletimizin her bir ferdini Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz Büyük Filistin Mitingine davet ediyorum" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin her bir ferdini Büyük Filistin Mitingine davet ediyorum
27-10-2023 22:27
Google News
İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz Büyük Filistin Mitingi’ne davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Yarın milletimizin her bir ferdini, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştireceğimiz, Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı tüm dünyaya bir kez daha göstereceğimiz #BüyükFilistinMitingi’ne davet ediyorum. ???????????????? pic.twitter.com/0dq3qXXM1C— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) October 27, 2023

Davetinde Türk ve Filistin bayrakları emojilerine de yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mescid-i Aksa'nın da içinde bulunduğu görseli paylaştı.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FirsGoornof
FirsGoornof 11 ay önce
Вы занимаетесь торговой деятельностью или только полагаете инициализировать свой бизнес? Мы намеренны стать вашим безошибочным партнёром китайской продукции!

Наша компания asiancatalog.ru оказывает:

— Поиск товаров и изготовителей прямо в Китае.
— Выкуп
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ