USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Melih Bey benim dava ve yol arkadaşım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Melih Bey benim 94'ten beri, benim belediye başkanlığım, onun Ankara Belediye başkanlığı, yol ve dava arkadaşım. Bu yol, dava arkadaşlığımızda bugüne kadar beraber geldik. Biz bundan sonra beraber gideceğimizi zannediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Melih Bey benim dava ve yol arkadaşım'
30-10-2018 19:42
Google News

AK Parti Grup Toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı iddiaları ve gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Biz bundan sonra beraber gideceğimizi zannediyoum”


Melih Gökçek'in MHP'den aday olacağı yönünde çıkan söylentilerin hatırlatılması üzerine Erdoğan, “Biz bir seçim süreci içindeyiz. Yerel seçimlerin nasıl yapılacağı, aday adaylıklarının nasıl olacağı hepsi bellidir. Şu andaki adaylık tespitleri, müracaatlar Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından alınıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra gerekli değerlendirmeleri Yerel Yönetimler Başkanlığı yapar. İsimler üzerinden spekülasyonlara girmeyi doğru bulmam. Melih Bey benim 94'ten beri, benim belediye başkanlığım, onun Ankara Belediye başkanlığı, yol ve dava arkadaşım. Bu yol, dava arkadaşlığımızda bugüne kadar beraber geldik. Biz bundan sonra beraber gideceğimizi zannediyorum” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ