USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstihdamda çok ciddi bir imkan doğacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiye değinerek kurlarda lehte gelişme olduğunu söyledi. İstihdamda çok ciddi bir imkan doğacağını da vurgulayan Erdoğan, "Yerel seçimde kim kazanırsa kazansın, kazananlar Türkiye'de ekonomiyi yönlendirebilecek mi? Yönlendirecek olan kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstihdamda çok ciddi bir imkan doğacak
30-03-2019 08:17
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Haber ortak yayında gündemi değerlendirdi.

Ekonomiye değinen Erdoğan kurlarla ilgili, "Yerel seçimle genel seçimin öncesinde bu tür adımların atılmasını artık benim milletimin tefrik etmesi lazım.

Bir yerel seçimin öncesinde bu tür ekonomik türbülanslar meydana getirilmeye çalışılması, eğer güçlü bir iktidar varsa bunları zaten rahatlıkla savuşturur.

Bizde de yerel seçimin öncesinde bir defa böyle bir yola tevessül etmeleri, kendilerinin ne kadar bu işten uzak olduğunu, bu işten anlamadıklarını ortaya koydu. Bir anda ters köşe oldular. 7 bin 500'ü gördüğü zamanları yakalayacaklarını zannettiler.

Yakalayamadıkları gibi de son hazırladıkları bir raporla şunu söylediler: 'Bundan sonra seçimlere bir ay kalaya kadar raporlar çıkabilir ama bir ay içerisinde artık biz rapor yayınlamayacağız' diye açıklama yapmak zorunda kaldılar.

Demek ki Türkiye Cumhuriyeti bu noktada artık tamamıyla güçlenmiş, güçlendiğinin yanında da artık bu tür şeyleri yutmuyor. Şimdi Ziraat Bankası'nın bu noktadaki bugün aldığı netice, sendikasyon olarak bunun göstergesi.

Demek ki bankalarımızın gücü de bu noktada çok çok ileri bir konumda. Bunun yanında yine Amerika'sı, onların orada dünyayı adeta söğüşleyen mekanizmaları da bu işin tutmadığını, bunun artık tutmadığını gösterdi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ