USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur ittifakı Başkan adayı Nazik’e destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kars Milletvekilleri aracılığıyla Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur ittifakı Başkan adayı Nazik’e destek
19-03-2019 13:02
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars'a çok önem verdiğini ve Nazik'in belediye başkanı seçilmesi durumunda devletin tüm imkanlarını Kars'a seferber edeceği belirterek Nazik'e destek verdi.
Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Nazik, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği toplantı hakkında basını bilgilendirdi.

Cumhur ittifakı Belediye Başkanı Adayı Çetin Nazik, “65. dönem Milletvekili Ulaştırma Bakanımız Ahmet Aslan'ın katkılarıyla ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanımız Yunus Kılıç'ın destekleri ile İstanbul'da Cumhurbaşkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Kars'a verdiği önemi belirterek seçim sonrasında devletin tüm imkanlarını seferber edeceğini, ne gerekiyorsa yapacağını tarafıma bizzat bildirmiştir. Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'de Kars'a ayrı bir önem vermektedir. En son ittifak görüşmelerinde açıklanan ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne bırakılan 4 ilden birisi Kars'tır. Lütfen bu hususa dikkat edin. 4 ilin karşılığında 17 ilde adayını çekmiştir ve bu 4 ilden birisi Kars'tır. Biz Kars'ta AK Parti ile çok güzel uyum içerisinde ve bakanlarımızın desteği ile çok güzel bir ittifak kurduk ve çalışmalarımız ayrısız, gayrısız birlikte devam etmektedir. AK Parti'nin Cumhur İttifakına verdiği önemi görmek için de gelen bakanlarımızın ve söylemlerinin önemine bakmanız yeterli olur diye düşünüyorum” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ