USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan da programını iptal etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’a yarın gerçekleştireceği ziyareti Ankara’daki askeri servis konvoyuna bombalı saldırının ardından iptal etti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan,...

Cumhurbaşkanı Erdoğan da programını iptal etti
17-02-2016 23:13
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’a yarın gerçekleştireceği ziyareti Ankara’daki askeri servis konvoyuna bombalı saldırının ardından iptal etti.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i akşam saatlerinde telefonla arayarak, Ankara’daki patlamanın ardından Azerbaycan ziyaretini daha sonraki bir tarihe ertelemenin daha uygun olacağını bildirdi.
Yarın yapılması planlanan Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) 5’inci Toplantısı’nın, yeniden belirlenecek bir başka tarihte gerçekleşeceği bildirildi.

ALİYEV’DEN TÜRKİYE’YE TAZİYE
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, görüşme sırasında Ankara’daki patlamadan derin üzüntü duyduklarını ifade ederek, hayatlarını kaybedenler için Allah’tan rahmet, yaralılar için acil şifa dileğinde bulundu.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ