USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bir gece ansızın gelebiliriz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasını çökerteceğiz. Bu konuyla ilgili planlarımızı hazırlıklarımızı tamamladık. Fiili müdahalemizi başlattık. Yakında daha kapsamlı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bir gece ansızın gelebiliriz'
30-10-2018 19:47
Google News

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi eleştirdi, "Biz bunlara salon cumhuriyetçisi, gardırop Atatürkçüsü diyoruz" ifadelerini kullandı.

"Cumhuriyet Bayramı'nın bu tür resepsiyonları sadece Ankara'da kutlanırmış, bu nasıl bir anlayıştır"

İstanbul'da açılan 3. havalimanına ilişkin bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz cumhuriyetimizi lafla değil icraatla kutluyoruz. Öyle bir kutlama ki, günübirlik değil, inşallah bundan sonra yıllarca bu kutlama zaten devam edilecek. Her uçuşta her inişte ‘burası 29 Ekim 95. yıl dönümünde açılmıştır denilecek" diye konuştu.
Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun da yeni havalimanında gerçekleştirildiğini kaydeden Erdoğan, "Bunu bahane edip gelmeyenler de oldu, ayrı mesele. Neymiş, Cumhuriyet Bayramı'nın bu tür resepsiyonları sadece Ankara'da kutlanırmış, bu nasıl bir anlayıştır. Sen yeter ki gönlünü bu işe ver" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ