USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Benim eleştirim teröre bulaşmış olan yöneticileredir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim hiçbir partinin seçmenine hakaretim olmaz. Ben siyaseti 40 yıldır yapıyorum. Benim eleştirim teröre bulaşmış olan yöneticileredir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Benim eleştirim teröre bulaşmış olan yöneticileredir”
19-06-2019 22:57
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ulusal, 200 Bölgesel ve Yerel Radyoda canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni programının konuğu oldu. 31 Mart Seçimlerinin yenilenmesine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP'nin müdafaa tarzlarına karşı belgelerle 3 valiz götürdük.

YSK bizim bu belgelerimizi bütün sandık tutanaklarını, bunlarla beraber çeteleleri hepsinin buraya koyarak, bazılarında bunlar bile yoktu.

Biz bunların hepsini verdik. YSK bütün verdiğimiz belgeleri gözden geçirerek, sonunda iptaline ve seçimin yenilenmesine karar verdi, bu kararı biz vermedik.

Bu kararı veren YSK'dır. YSK bu kararı verdikten sonra o ana kadar YSK olanlara çete demeyenler, YSK vereceği karara saygılı olacağını söyleyen CHP o andan itibaren YSK çetelerle dolu dediler.

Burada bu hakaretlere saygısızlığa uğrayan YSK üyeleri bu CHP yetkilileri ilgilileri, onlara çete diyen ve hakaret edenlere karşı yasal haklarını savunacaklardır.

Seçim kurullarındaki yetkililere yönelik bazı adımlar atıldı” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ