USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

CS:GO oyuncusuna pedofiliden 1000 yıl ban!

CS:GO oyuncusu tüm zamnların en büyük online oyun cezasını aldı. CS:GO için 1000 yıllık ban yiyen profesyonel oyuncu, pedofili ile su��lanıyor!

CS:GO oyuncusuna pedofiliden 1000 yıl ban!
09-02-2017 02:27
Google News

CS:GO için bir oyuncuya uygulanan yasaklama şu sıralar oyun gündemini sallamış durumda. Özel bir servis olan ESEA, bir CS:GO oyuncusunu tam 3016'ya kadar banladı! Peki, neden?

Bir amatörün CS:GO macerası #4 Bir amatörün CS:GO macerası #4

Twitch üzerinde ilginç bir seriye başladık. CS:GO öğrenmek ne kadar zor olabilir? Peki, Rusça...

CS:GO tarihinin en uzun süreli cezası

Öncelikle kısaca bilmeyenler için ESEA nedir, ondan bahsedelim. E-Sports Entertainment Association isminin kısa hali olan ESEA, Valve'ın ünlü FPS oyunu için sunucularını kuran bir oluşum. Kullanılan anti-hile sistemi ve özel ayarları nedeniyle üst seviye oyuncuların tercih ettiği bir sununu sistemi. Elbette platform aylık olarak belli bir ücret de talep ediyor.

17-02/08/cs-go-ban.jpg

25 yaşındaki profesyonel CS:GO oyuncusu Reece “bloominator” Bloom ise bu platformdan tamı tamına 365 bin gün boyunca banlandı. Bloom, kötü niyetli davranışları ve taciz nedeniyle platformdan ceza aldı. 15 yaşındaki bir kız ESEA üzerindeki konuşma kayıtları ve fotoğrafları kanıt olarak gösterince, Bloom için ESEA macerası sona erdi.

Konuşma kayıtları incelendiğinde kızın uyarılarına rağmen, 25 yaşındaki Bloom, tacizlerine devam ediyor ve işin sonunda kendi cinsel organ fotoğraflarını bile yolluyor. Elbette Bloom'un bu yazışmaları sadece bir oyundan atılması ile sınırlı kalmayacak. Mağdur kızın ailesi, Bloom için mahkemeye gitmiş durumda.

:: Siz bu olay hakkında nasıl bir yorumda bulunuyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ