USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Çocukları görünce dayanamadı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe’deki ofisine girişte bir grup öğrenciyi görünce aracından inerek sohbet etti. Öğrencileri ofise davet eden Davutoğlu, konuklarıyla sahilde kısa bir gezinti yaptı. Başbakan Davutoğlu, Şişli Mariott...

Çocukları görünce dayanamadı
09-12-2015 15:37
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe’deki ofisine girişte bir grup öğrenciyi görünce aracından inerek sohbet etti. Öğrencileri ofise davet eden Davutoğlu, konuklarıyla sahilde kısa bir gezinti yaptı.
Başbakan Davutoğlu, Şişli Mariott Otel’de düzenlenen, “Kadına Yönelik Şiddetin Sonlandırılması" konulu toplantıya katıldıktan sonra, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’ne geçti. Davutoğlu, ofise giriş sırasında Beşiktaş Deniz Müzesi’ne gelen Esenyurt İBB Prof. Dr. Sebahattin Zaim İlkokulu ve Beşiktaş Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerini gördü. Eşi ile birlikte aracından inerek öğrencilerle sohbet eden Davutoğlu, "Benim misafirim olur musunuz" diyerek öğrencileri ofise davet etti. Konuklarıyla bir ofisin bahçesinde ve sahilde gezen Davutoğlu, daha sonra "Benim için teneffüs bitti, derse girmem lazım. Toplantılarım var" diyerek minik misafirlerini uğurladı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ