USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Coca-Cola “Paylaşınca Biriz“ temalı ramazan kampanyası başlattı

Kampanya kapsamında, TİDER tarafından, 7 bölge ve 30 ilde, 145 bin 250 haneye ulaşan gıda bankalarına temel gıda malzemesi ulaştırılacak

Coca-Cola “Paylaşınca Biriz“ temalı ramazan kampanyası başlattı
06-04-2021 15:47
Google News

 Coca-Cola Türkiye'nin "Paylaşınca Biriz" temalı ramazan kampanyasında 7 bölge ve 30 ilde, 145 bin 250 haneye ulaşan gıda bankalarına temel gıda malzemesi ulaştırılacak.

Coca-Cola Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, salgının başlangıcından itibaren tüm önceliklerini toplumsal ihtiyaçlara yönlendiren şirket, destek çalışmalarına Ramazan ayında da devam ediyor.

Ramazan ayına özel olarak hayata geçirilen kampanyada birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Coca-Cola, "Sevdiklerimiz ile ayrıyız ama paylaşınca biriz." temasını vurguluyor.

Coca-Cola kampanya kapsamında, Global Gıda Bankacılığı Ağı üyesi olan Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) aracılığıyla, gıda bankalarının sistemine kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere doğrudan temel gıda ürünleri bağışlıyor.

Gıda bankalarına kayıtlı ihtiyaç sahipleri, gıda malzemelerini Ramazan ayı başlangıcıyla birlikte ilgili gıda bankalarından alabilecek.

Toplam 1 milyon öğüne denk gelen temel gıda malzemesi, TİDER’in ağında yer alan gıda bankaları aracılığıyla 30 ildeki 145 bin 250 haneye ulaşacak.

Ramazan Kampanyası için özel üretilen "1 Şişe=1 Bağış" yazılı pet 2.5L ve pet 2L Coca-Cola ürünlerini alan tüketiciler de ihtiyaç sahiplerine yapılan yardıma ortak olabilecek.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ