USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Cinayete neden olan köpekleri de alıp gittiler

Beykoz’da köpeklerin tasmasız gezdirilmesi nedeniyle çıkan kavgada iş adamı Reşit Vural (56) vurularak öldürüldü. İş adamını öldüren komşusu tekstilci Kemal U. firar ederken, ailesi ise kavgaya konu olan köpekleri de alarak evlerini terk...

Cinayete neden olan köpekleri de alıp gittiler
02-01-2016 19:39
Google News
Beykoz’da köpeklerin tasmasız gezdirilmesi nedeniyle çıkan kavgada iş adamı Reşit Vural (56) vurularak öldürüldü. İş adamını öldüren komşusu tekstilci Kemal U. firar ederken, ailesi ise kavgaya konu olan köpekleri de alarak evlerini terk etti.
İstanbul’da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda aynı sokak içerisindeki villalarda oturan Reşit Vural, köpeklerini tasmasız gezdirdiği gerekçesiyle Kemal U. ile tartıştı. Görgü tanıklarına göre tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf da silahlarını çekerek birbirine ateş etti. Olayda Reşit Vural, alnından vurularak hastaneye kaldırıldı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zanlı Kemal U. ise olay yerinden kaçarak firar etti.
Beykoz’da olayın yaşandığı sokakta ise bugün sessizlik hakimdi. Son yolculuğuna uğurlanan iş adamı Reşit Vural’ın ikamet ettiği 8 numaralı villada, taziyeler kabul edildi. Kemal U.’nun 21 nolu villasının ise boş olduğu görüldü. Ailenin yaşanan cinayet sonrasında, bahse konu 3 köpeği de alarak evden ayrıldıkları öğrenildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ