USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Çikolatadaki skandal Türkiye’ye de sıçradı

Mars Gıda ürünlerinde plastik madde çıkmasının ardından Türkiye’deki ürünlerinin bir kısmını geri çağırdığını açıkladı. Ürünlerinde plastik madde çıkmasının ardından 55 ülkeden ürünlerin geri çağıran Amerikalı çikolata...

Çikolatadaki skandal Türkiye’ye de sıçradı
25-02-2016 15:59
Google News
Mars Gıda ürünlerinde plastik madde çıkmasının ardından Türkiye’deki ürünlerinin bir kısmını geri çağırdığını açıkladı.
Ürünlerinde plastik madde çıkmasının ardından 55 ülkeden ürünlerin geri çağıran Amerikalı çikolata devi Mars, Türkiye’deki ürünlerinin bir kısmını geri çağırdığını yazılı olarak açıkladı. Mars Hollanda fabrikasında üretilmiş olan sınırlı sayıda çikolata ürününü Türkiye’de Salı gününden itibaren geri çağrıldığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Müşterilerden birisinin Almanya’da satın alınan bir Snickers ürününde plastik bir parça buldu. Bunun münferit bir olay olduğunu düşünüyoruz. Ama Türkiye’de etkilenmesi muhtemel olan Snickers 5’li Paket, Snickers 80 gram ve Snickers minis 206 gram çikolataları arasından parti numarası ve Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) belirlenmiş, kısıtlı sayıda ürünü tedbiren toplatma kararı aldık. Yalnızca Hollanda fabrikamızda üretilen kısıtlı sayıdaki ürün için toplatma kararı aldık.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ