USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'CHP tükenmişlik sendromu içerisindedir'

AK Parti Grup Başkanvekili Muş, "Sayın Başbakan ile Sayın Devlet Bahçeli'nin görüşmesi CHP'yi niye rahatsız etmekte ve germektedir? CHP tükenmişlik sendromu içerisindedir." dedi. - Anadolu Ajansı

'CHP tükenmişlik sendromu içerisindedir'
09-02-2017 21:37
Google News

TBMM - KADİR KARAKUŞ

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmelerini "İki tükenmiş kişinin görüşmesi" olarak nitelendirdiğini belirtti.

Özel'in ifadesinin "Fevkalade çirkin bir yaklaşım" olarak değerlendiren Muş, "Sayın Başbakan ile Sayın Devlet Bahçeli'nin görüşmesi ve memleket meselelerini ele alması CHP'yi niye rahatsız etmekte ve germektedir? Asıl tükenmiş olan CHP ve onun milletten korkan zihniyetidir. CHP tükenmişlik sendromu içerisindedir. Çünkü uzlaşı ve diyalog kanalını reddeden CHP, millete sırtını dönerek yalnız kalmıştır." diye konuştu.

"CHP, şimdi HDP ile ortak tavır almaya başlamıştır"

Siyaseten kimin tükendiğine CHP'nin değil, milletin karar vereceğini vurgulayan Mehmet Muş, şöyle devam etti:

"Her seçimde milletin tokadını yiyen CHP'nin adında halk vardır ama tükenmiş zihniyetinde halk yoktur. Zira CHP'nin zihniyetinde halk olsaydı anayasayı halka sormaktan korkmaz ve sandıktan kaçmazdı. Anayasa değişiklikleri sürecinde AK Parti ve MHP ile müzakere masasını elinin tersiyle iten CHP, şimdi HDP ile ortak tavır almaya başlamıştır. Dolayısıyla CHP ile HDP'in 'hayır' cephesinde buluşuyor olması nasıl kendi takdirleri ve arzularıysa, Sayın Başbakan ile Sayın Bahçeli'nin 'evet'de buluşuyor olması ve görüşmesi de o kadar doğaldır.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ