USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP terör saldırısında hayatını kaybeden üyelerini unutmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Ankara Tren Garı önünde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden partili üyelerin anısına kitap ve belgesel hazırlandığını bildirdi - Anadolu Ajansı

CHP terör saldırısında hayatını kaybeden üyelerini unutmadı
07-10-2016 19:02
Google News

ANKARA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısında hayatını kaybeden partili üyelerin anısına kitap ve belgesel hazırladıklarını belirterek, "Kitabın satışından elde edilecek gelirlerin tamamı, 10 Ekim'de hayatını kaybedenlerin Malatya'daki ailelerine ve Malatya Gençlik Kollarına bağışlanacak." dedi.

Ağbaba, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, partilerince Ankara Tren Garı önünde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden partili üyelerin anısına hazırlanan belgesel ve kitabın tanıtımını yaptı.

Ağbaba, partili üyelerin anısına "Bizim Çocuklar" adlı kitap ile "Baba ben de gideyim mi?" isimli belgesel hazırladıklarını bildirdi.

Veli Ağbaba, 10 Ekim Pazartesi günü parti genel merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'nun da katılacağı programla belgeselin gösteriminin yapılacağını duyurdu.

Muhabir: Kemal Karadağ

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ