USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

CHP önüne Kılıçdaroğlu için "altın klozet" bıraktılar!

CHP Genel Merkezi önünde toplanan bir grup, altın rengine boyalı klozetle, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulundu. Eylemciler, boş klozetin yanına ne bir damla su ne de bir parça tuvalet kağıdı bırakmadan, sadece "altın klozet"i bırakarak açıklamanın a

CHP önüne Kılıçdaroğlu için
19-08-2015 22:50
Google News
CHP Genel Merkezi önünde toplanan bir grup, altın rengine boyalı klozetle, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulundu. Eylemciler, boş klozetin yanına ne bir damla su ne de bir parça tuvalet kağıdı bırakmadan, sadece "altın klozet"i bırakarak açıklamanın ardından CHP önünden ayrıldı.
Başkent’te kendilerini Ankara’ya Gönülverenler olarak tanıtan bir grup, CHP Genel Merkezi önünde ilginç bir eylem gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi önünde toplanan hazırladıkları afişler ile dikkat çeken grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde olduğunu iddia ettiği altın kaplı klozetleri aylar geçmesine rağmen ispatlayamamasından dolayı eleştirdi. Açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı külliyesinde altın klozetlerin olduğunu söylemişti. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı külliyesini dolaşsın altın kaplama klozet bulamazsa görevi bırakacak mı?” ifadesi kullanıldı. Açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun "Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmem" sözleri de eleştirildi. Yapılan açıklamanın ardından grup altın rengine boyalı klozeti CHP Genel Merkezi’nin önüne atarak Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet ettiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ