USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

CHP Genel Merkezi önünde protesto

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (TGKK) üyesi bir grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakeratamiz ifadelerini CHP Genel Merkezi önünde protesto etti.CHP Genel Başkanı Kemal...

CHP Genel Merkezi önünde protesto
19-01-2016 15:56
Google News
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (TGKK) üyesi bir grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakeratamiz ifadelerini CHP Genel Merkezi önünde protesto etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 35. Olağan Kurultayındaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ’diktatör’ benzetmesinde bulunmuştu. Bu ifadeleri protesto etmek isteyen bir grup TGKK üyesi, CHP Genel Merkezi önünde toplandı.
Grup adına basın açıklaması yapan TGKK Genel Başkan Yardımcısı Murat Pazan şunları söyledi:
“Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir kimsenin halkın yüzde 52’sinden oy almış bir Cumhurbaşkanı’na ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etme, diktatör benzetmesi yapma lüksü yoktur. Halkın yüzde 52’sinden oy almış bir Cumhurbaşkanı’na diktatör benzetmesi yamak, isminde ’Cumhuriyet’ ve ’Halk’ ismini barındıran bir parti genel başkanının haddine değildir.”
Grup, CHP Genel Merkezi binası önüne siyah çelenk bırakmasının ardından olaysız dağıldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ