USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP’de istifa yağmuru dinmiyor

Parti içi demokrasiyi askıya alan ve şaibeli adaylarda ısrar eden Kılıçdaroğlu'na isyan büyüyor. İzmir, İstanbul, Tekirdağ, Aydın, Bursa ve birçok ilde teşkilatlar istifa etti.

CHP’de istifa yağmuru dinmiyor
09-02-2019 12:02
Google News

Aday belirleme sürecini oldukça sıkıntılı geçiren CHP, Türkiye'nin dört bir yanından istifa haberleriyle sarsıldı. İzmir'den Mardin'e, İstanbul'dan Aydın'a birçok ilde istifalar yaşandı. Maltepe İlçe Teşkilatı, Aydın Söke İlçe Teşkilatı ve İzmir Menemen İlçe Yönetimi topluca istifa etti. İstifa dalgasına son olarak CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi katıldı. Seçim sürecinde CHP'yi sarsan istifalardan bazıları şunlar:

CHP içinde tartışmalara neden olan isimlerin başından gelen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu aday belirleme sürecinde istifa etti. Ancak Kaftancıoğlu, istifasını saatler sonra geri çekti.

CHP eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de CHP'den istifa eden isimler arasında. 2014'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için “afla” döndüğü CHP'den istifa eden Sarıgül, CHP'den aday gösterilmeyince DSP'den Şişli Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ