USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Chelsea'den MANU'ya dev darbe!

Premier Lig devi Chelsea, Manchester United'ın uzun süredir ilgilendiği Pedro için harekete geçti. Daily Mail'de yer alan habere göre Maviler, Manchester United'ın kadrosuna katmaya çok yakın olduğu Pedro için Barcelona'nın istediği serbest kalma bedelini

Chelsea'den MANU'ya dev darbe!
19-08-2015 09:03
Google News

Premier Lig devi Chelsea, Manchester United'ın uzun süredir ilgilendiği Pedro için harekete geçti.

Daily Mail'de yer alan habere göre Maviler, Manchester United'ın kadrosuna katmaya çok yakın olduğu Pedro için Barcelona'nın istediği serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti. Bilindiği üzere Manchester United, Pedro'nun 30 milyon avroluk serbest kalma bedelinde indirim yapması için Barcelona ile pazarlık halindeydi. Katalanlar bu fikri kabul etmemiş ve görüşmeler tıkanmıştı.

Premier Lig'de sezonun ilk iki haftasını galibiyet alamadan geçen Chelsea'de menajer Jose Mourinho transfer için düğmeye bastı ve Pedro operasyonu başladı. Manchester United ile prensipte anlaşmaya varan Pedro, Chelsea'nin Barcelona ile anlaşması üzerine Londra'ya gidebilir.

Öte yandan Manchester United'ın ezeli rakibi Manchester City'nin de Pedro için devrede olduğu ve oyuncu için Barcelona'ya 32 milyon avro önerdiği belirtildi.



Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ