USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cenaze töreninde huzursuzluğu çıkaranlar dışarıdan gelen bir grup

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, 20 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep te gerçekleştirilen terör saldırısının tüm Türkiye yi derinden üzdüğünü söyledi.

Cenaze töreninde huzursuzluğu çıkaranlar dışarıdan gelen bir grup
24-08-2016 16:52
Google News

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, 20 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep te gerçekleştirilen terör saldırısının tüm Türkiye yi derinden üzdüğünü söyledi.

Söz konusu olayın bir kına gecesinde gerçekleşmesinin üzüntülerini daha da arttırdığını belirten Gül, o andan itibaren partilerinin belediye başkanları ve milletvekilleriyle vatandaşların acılarını paylaştıklarını ifade etti.

Abdulhamit Gül, terör saldırısını şiddetle kınadıklarına değinerek, "Bütün şehir olarak acıyı paylaştık, bu cenaze hepimizin cenazesi, bu acıları paylaşarak kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın yanında olduk. Gerçekten masum yavruların, gencecik çocukların katledildiği vahşice, barbarca işlenmiş alçakça bir terör saldırısı, bunu şiddetle kınıyoruz. En kısa zamanda faillerin bulunacağına bunun arkasındaki terör örgütünün ve eylemi gerçekleştirenlerin tespit edileceğine inanıyoruz. Bu konuda gerek adliye gerekse emniyetimiz çok yoğun bir şekilde çalışıyor." diye konuştu.

Cenaze merasimi sırasında belli gruplar tarafından gerçekleştirilen olayları üzüntüyle takip ettiklerine işaret eden Gül, ölüm üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmadıklarını bildirdi.

AK Parti Genel Sekreteri Gül, birlik ve beraberlik içerisinde terörün üstesinden gelineceğine inandığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Biz her zaman işinde, gücünde, ekmeğinde olan insanlar Türk Kürt ayrımı olmadan mahalleleri ayırmadan omuz omuza yaşayan bir şehiriz. Bu huzursuzluğu yapanlar dışarıdan gelen bir grup, asla Gaziantep te burada ikamet eden ülkemizin farklı yerlerinde gelen kardeşlerimiz vatandaşlarımız değil, dışarıdan bu cenaze için gelip provoke eden bir grup, bu da akla başka soruları getiriyor ama umuyorum ki en kısa zamanda olayın failleri de oluşu da terör örgütü de tespit edilecektir. Henüz netleşmiş bir terör örgütü ve fail yok ama bu konu en kısa zamanda açıklanacaktır. Biz bu meseleyi, bu acımızdan sonra bu hain saldırıdan sonra daha fazla kenetlenerek inşallah birliğimizi daha fazla muhafaza edeceğiz."

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ