USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Çaykur Rizespor'un 'maç tekrarı' başvurusuna TFF'den ret

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kartal, "Kural hatası olduğu gerekçesiyle Galatasaray maçının tekrar oynanması için yaptığımız başvuru TFF tarafından reddedildi." dedi.

Çaykur Rizespor'un 'maç tekrarı' başvurusuna TFF'den ret
16-05-2019 22:22
Google News
Rize

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile yaptıkları maçta kural hatası oluştuğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptıkları başvurunun reddedildiğini açıkladı.

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak TFF'ye başvuruda bulunduklarını hatırlatarak, "Kural hatası olduğu gerekçesiyle Galatasaray maçının tekrar oynanması için yaptığımız başvuru TFF tarafından reddedildi. Kararları TFF veriyor. Türkiye kamuoyu maçı gördü. Maçın hakkının bu olmadığını herkes biliyor. Galatasaray maçında gönüllerde kazandığımızı biliyoruz. Gerekli değerlendirmeyi herkes kendi vicdanında yapacaktır." diye konuştu.

Kartal, taraftarlara teşekkür ederek, camia olarak "Birlikte başaracağız." sloganı ile çıktıkları yolda iyi bir ikinci yarı geçirdiklerini, gelecek sezon daha iyisini yapmak için çalışacaklarını kaydetti.

Rize'de oynanan maç Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğüyle sona ermişti.


Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ